Press "Enter" to skip to content

Talous , Uusimmat

Moniteholaseja käyttänyt mies loukkaantui pankkiautomaatilla

Uhkaava tilanne sattui varhain tiistaiaamuna Helsingin keskustassa, kun noin 50-vuotias ylimpään keskijohtoon kuuluva mies näki naapurinsa saldon.

Bulgarian levaa käytetään tällä hetkellä laillisena maksuvälineenä pääasiassa Bulgariassa.
Arkistokuvamme omaisuuserä ei liity tapaukseen.

Mies oli odottellut vuoroaan pankkiautomaatin jonossa, kun hän oli tunnistanut edellään nostotapahtumaa suorittaneen eläkeläisen Länsi-Herttoniemessä asuneeksi lähinaapurikseen.

Asetettuaan juuri hankkimansa moniteholasit päähänsä hän havaitsi automaattia näppäilleen naapurinsa saldon sillä seurauksella, että menetti tajuntansa ja kaatui asvaltille pitkin pituuttaan.

Muut jonossa olijat auttoivat miehen istumaan ja olivat hälyttämässä ambulanssia, kun hän nousi äkisti ja lähti kävelemään suoraan jalkakäytävän yli kohti ajorataa. Lähestyvän katumaasturin kuljettaja pystyi vaivoin estämään päälleajon rajulla jarrutuksella. Mennessään mies oli huutanut kovalla äänellä “yli puoli miljoonaa” sekä useita eriasteisia kirosanoja.

Turvallisuusviranomaisten mielestä moniteholaseja määrättäessä tulisi entistä enemmän kiinnittää huomiota lasien vaarallisuuteen etenkin pankkiautomaattien läheisyydessä. Automaattien sijoittelusta pitäisi myös antaa lisää normeja ja ohjeita. Yksi mahdollisuus olisi sijoittaa automaatti aina aukealle paikalle noin metrin korokkeelle tai sitten moniteholasien käyttäminen automaattien läheisyydessä voitaisiin myös kieltää asetuksella.

Automaatilla asioineella naapurilla ei ole saamiemme tietojen mukaan välitöntä hengenvaaraa, joskin maamme sijoitusneuvojien keskusliitto on huolissaan hänen käyttelytilinsä kassavirrasta ja korkotuottojensa mitättömyydestä.

Teksti: Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.