Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Tutkimus: perussuomalaisten esi-isällä oli tumma iho

Nykyiset perussuomalaiset ja ruotsidemokraatit ovat sukua eräälle nuoremman kivikauden ihmiselle, jonka perimän tutkijat ovat selvittäneet.

Vastikään julkistettu tieto tummaihoisesta mutta sinisilmäisestä esi-isästä on herättänyt vakavaa keskustelua tieteen rahoituksesta ja etiikasta eri puolilla Eurooppaa.

”Ei voi olla niin, että yhteiskunnan tai yritysten varoilla tehdään mitä tahansa tutkimusta, jonka tulokset sitten asetetaan kenen tahansa saataville mihin tahansa lehteen”, arvioi hetki sitten verkon uutistarjonnan äärestä keskustelupalstalle vetäytynyt etelähelsinkiläinen mies.

”Ihmiskunnan historiaan liittyvien tutkimusten pilipaliluonne käy ilmi jo sitä, että niiden mukaan metsästäjä-keräilijät tulivat Eurooppaan noin 40 000 vuotta sitten ja että he söivät lihaa, kalaa ja villejä kasveja”, mies kiteyttää.

”Näytänkö minä muka siltä, että söisin kasveja, häh?”, mies toteaa ja sulkee kookkaalla kivellä susiluolan suuaukon Kristiinankaupungin Karijoella, missä hän on parhaillaan vierailulla isoisänsä luona.

Miehen mukaan hänen sukunsa on asunut Karijoella 120 000 vuotta.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 26.1.2014: Tutkimus: Suomalaisten esi-isällä oli tumma iho ja siniset silmät

Wikipedia: SusiluolaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.