Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Tyttö ihastui mopottomaan poikaan Koillis-Vantaalla

Kaksi mopoilijaa loukkaantui vakavasti, kun heidän ikätoverinsa tapasi paikallisbussissa tytön, jonka kanssa ryhtyi seurustelemaan.

Anssi Mäkisenoja tarkisti heti tapahtuneesta kuultuaan lähistöllä liikennöineen bussin ja eikös vain sielläkin istunut nuoria naisia, vaikka hänen poikansa moponkin päällä olisi ollut tilaa.
Anssi Mäkisenoja tarkasti heti tapahtuneesta kuultuaan lähistöllä liikennöineen bussin ja eikös vain sielläkin istunut nuoria naisia, vaikka hänen poikansa moponkin päällä olisi ollut tilaa.

Tapahtumaketju sai alkunsa Lahdenväylällä toukokuussa, kun samassa linja-autossa vierekkäisillä penkeillä matkustaneet poika ja tyttö alkoivat jutella keskenään.

Mopoilijat loukkaantuivat Koillis-Vantaalla perjantaina, kun he näkivät pojan ja tytön kulkevan käsi kädessä bussipysäkiltä kohti pojan kotia. Mopoilijat epäilivät, että pari aikoi myöhemmin illalla harrastaa seksiä tai ainakin suudella tai jos ei nyt ihan suudella niin joka tapauksessa istua sohvalla vierekkäin ja katsoa toisiaan silmiin pitkään.

“Minun poikani otti moponsa käyttöön heti kun lumet sulivat. Siitä lähtien hän on viettänyt vähintään viisi tuntia illassa lähikoulumme pihamaalla syljeskellen, keulien ja tehden donitseja takarengas savuten”, toisen mopoilijan asiainhoitaja ja isä Anssi Mäkisenoja kuvailee.

“Ja tämäkö on palkkio, jonka siitä saa? Että sateisena ja tuulisena päivänä kun poikani värjöttelee moponsa satulassa joku toinen istuu verovaroin tuetussa bussissa ja löytää sieltä tyttöystävän?”

Tapaus on saanut Mäkisenojan vetämään omat johtopäätöksensä suomalaisesta yhteiskunnasta. Perhe aikoo jättää maamme ja muuttaa Ruotsiin.

“Siellä ostan pojalleni A-traktorin eli vanhasta Volvosta tuunatun kaksipaikkaisen auton, joka on rekisteröity traktoriksi ja jonka rattiin pääsee jo 16-vuotiaana. Ei haittaa sade eikä rajuilma ja matkustusmukavuuskin on vähintään bussin luokkaa.”

Lue Uutissirkuksesta myös:
13.8.2012: Mopoautoilija jäi vaille seksiä Tampereella

Katso video: Näin sujuu tyttöystävän etsintä A-traktorilla (rakenteellinen huippunopeus 30 km/h) Ruotsinmaalla

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.