Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Mopoautoilija jäi vaille seksiä Tampereella

Koko sunnuntain vastaisen yön korttelin ympäri mopoautoillut 15-vuotias poika aikoo haastaa sekä mopoauto- että autostereovalmistajat oikeuteen.

Mopoauto ja puu ottavat toisistaan mittaa
Arkistokuvamme Tammelantorin suunnalta ei liity tapaukseen.

Tapahtunutta läheltä seurannut pojan isä arvioi mopoautojen tarjoamisen nuorille vastuuttomaksi.

“Ei voi olla niin, että nuori houkutellaan mopoauton rattiin ja että hän käyttää sitä tuntikausia ilman minkäänlaista tulosta. Kyllä tämä asia täytyy katsoa kaikissa oikeusasteissa aivan loppuun asti”, isä painottaa.

Poika alkoi ajella Tampereen keskustan liepeillä sijaitsevan korttelin ympäri lauantaina heti saunan jälkeen. Vaikka poika mopoautoili stereot täysillä aamuseitsemään asti, hän ei saanut nais- eikä miesseuraa.

“Poikani vilustui, koska hän joutui jopa pari kertaa poistumaan autostaan kylmään yöilmaan vähentääkseen omaa kuulovammariskiään”, isä sanoo.

Tampereella sattunut mopoautoilijan seksittäjäämistapaus saattaa olla vain jäävuoren huippu. Moni mopoilijakin lienee kokenut saman kohtalon, vaikka he eivät olekaan nostaneet asiasta suurempaa äläkkää.

Myös yksi 32-vuotias uusmaalainen moottoripyöräharrastaja joutui viikonloppuna palaamaan yksin kotiinsa, vaikka hänen ajoneuvonsa ääni ylitti sen tyyppikilvessä mainitun melutason 62 desibelillä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.