Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Valtuuston kokousvideo oli saada katsojan

Länsisuomalaisen miehen epäillään napsauttaneen kaupunginvaltuuston kokousvideon linkkiä. Tapaus sattui yllättäen Rauman kaupungin nettisivuilla.

Koska vanhentunut linkki ohjasi miehen aikuisviihdesivustolle, hän vietti videoiden parissa useita tunteja ja ryhtyi itsekin harkitsemaan ehdokkaaksi asettautumista seuraavissa kunnallisvaaleissa.

Mies oli tiettävästi yksi kaikkien aikojen ensimmäisistä ihmisistä, joka oli kiinnostunut Rauman valtuustokokousten videotallenteista. Rauman kaupunki sai tiedon asiasta Länsi-Suomi -lehdestä ja ryhtyi välittömästi toimiin suitsiakseen kokouksiinsa kohdistunutta innostusta.

Rauman kaupungin nettisivuilleen korjaamat linkit johtavat tällä hetkellä Rauma-tv:n videoihin, joiden joukosta löytyy mainoskoosteita ja muutamia noin puoli vuotta sitten pidettyjä valtuuston kokouksia.

Kokousvideoinnostuksesta muissa aviiseissa:
SK 29.1.2013: Rauman kaupunki sai korjatttua nettisivujensa nolon linkkiongelman
LS 29.1.2013: Aikuisviihdelinkki poistettiin Rauman kaupungin nettisivuilta
LS 29.1.2013: Rauman kaupungin kotisivut ohjaavat kävijöitä aikuisviihdesivustolle
Rauma-tv: Valtuuston kokouksetTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.