Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Lähes 10 000 maahanmuuttajaa sai valtuustopaikan

Tarkastuslaskenta on yllättänyt äänestäjät. Eniten maahanmuuttajataustaisia valtuutettuja on kaikissa Suomen kunnissa ja kaupungeissa.

syyssäähän lämpimästi pukeutuneita ihmisiä jonossa
Arkistokuvassamme on havaittavissa ainakin 33 maahanmuuttajaa.

Tuoreiden kunnan- ja kaupunginvaltuustojen jäsenistä sata prosenttia on maahanmuuttajataustaisia. Vaalitulos on samankaltainen kuin kevään 2011 eduskuntavaaleissa.

Tarkastuslaskennassa on ilmennyt, että sekä kaikkien kansanedustajien että nyt valittujen 9672 kunnanvaltuutetun suvut ovat muuttaneet Suomeen ulkomailta jääkauden jälkeen.

Monet kansanedustajat ja kunnallispoliitikot ovat johdonmukaisesti vaienneet taustastaan koko elämänsä ajan.

Aiheesta muualla:
Yle 30.10.2012: Maahanmuuttajat löysivät kuntavaalit
Yle 30.10.2012: Belgialaista näkökulmaa Joensuun valtuustoonTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.