Press "Enter" to skip to content

Talous , Uusimmat

Duudsonit loukkaantuivat vakavasti Vesilahdella

Onnettomuus sai alkunsa, kun tamperelainen Aamulehti ei ylistänyt meidän Jarnon, Jukan, Jarpin ja HP:n esiintymistä Vesilahden koululla. Lehden pääkirjoitustoimittaja nimitteli ryhmää väkivaltapelleiksi.

Aamulehden mukaan keikan ensimmäisten 27 minuutin aikana ryhmän jäsenet muun muassa läiskivät toisiaan kuminauhoilla kasvoihin. Lisäksi Duudsonit toivat näkyvästi esille sponsoriensa ja yhteistyökumppaniensa nimet ja tuotteet. Duudsonit esiintyi oppilaille ja päiväkoti-ikäisille osana valtakunnallista koulukiusaamisen vastaista kampanjaa.

Ryhmän jäsenet saivat tapahtuneen jälkeen pikaista kriisiapua Aamulehdeltä, joka antoi heille palstatilaa toimintansa selittämiseen.

Duudsonit on saanut maailmanlaajuista julkisuutta etenkin suomalaisissa iltapäivälehdissä oivallettuaan, että tv-ohjelman menestysformaatin kohdeyleisö pitää ajatella joksikin muuksi kuin älykkyysosamäärältään gibbonin tasolla oleviksi amerikkalaisiksi teineiksi.

Ryhmä tekee tuotantoja, jotka vetoavat eniten nelivuotiaisiin poikiin.

Kotimaisista vientiteollisuuden yrityksístä pisimmillä samankaltaisten ideoiden jalostamisessa on Rovio Entertainment, jonka lapsiin kohdistuvaa markkinointia hamuavat muiden muassa leikkipuistonsa rapistumaan päästäneet kaupungit.

Aiheesta Aamulehdessä:
AL 11.10.2012: Duudsonit tarjoili lapsille väkivaltaviihdettä ja mainontaa koulukiusaamiskampanjan varjolla
AL 11.10.2012: Duudsonit täsmentää: Älä koskaan jekuta heikompias

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.