Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Mies nautti töihinpaluustaan Pyhtäällä

Miehen epäillään aloittaneen kesälomansa jälkeiset työt tyytyväisenä Kotkan lähistöllä. Tapaukseen ei tiettävästi liity rikosta.

Arkistokuvassamme esiintyvät henkilöt eivät liity artikkelissamme mainittuihin henkilöihin millään tavalla, vaikka he tekevätkin riemuiten kaikki sellaiset työkeikat, joita maassamme on saatavilla.

Asia paljastui, kun mies oli tänään jo ennen ruokatunnille lähtöään hoitanut kaikki ne työt, jotka hänen esimiehensä mukaan oli tarkoitus hoitaa ennen ruokatunnille lähtöä. Lisäksi mies hymyili toistuvasti työnteon aikana.

Miehen lähistöllä tehtäviään suorittanut työtoveri loukkaantui lievästi, mutta hänen vammansa pahenivat ruokatauon aikana.

“Söin ateriani samassa pöydässä ja jouduin kuuntelemaan, kuinka mies arvioi lomansa kaikin puolin onnistuneeksi. Hän oli esimerkiksi ollut kotonaan ja leikkinyt lastensa kanssa”, miehen työtoveri kuvailee.

Pohjoismainen media aikoo lähipäivinä valjastaa koko henkilökuntansa lomaltapaluun tarkasteluun ainakin yhdestä näkökulmasta.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Taloussanomat 6.8.2012: Tänään koitti paluu töihin – eniten ahdistaa kaikki
SvD 5.8.2012: Förläng semesterns effekt

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.