Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Mies oli mahtua yksiöön

Asuntoa etsinyt mies mahtui lähes kokonaan 14 neliömetrin yksiöön, vaikka siellä oli kiinteistönvälittäjän lisäksi myös pyykinpesukone. Tapaus sattui äskettäin Helsingin Vallilassa.

Vallilalaisyksiön ikkunasta avautuvia näkymiä eivät häiritse arkisto-otoksestamme havaittavat hormit, kattopellit tai silmiin äköttävä aurinko, koska se sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.

“Vain toinen jalkateräni jäi rappukäytävän puolelle”, huoneistoon varovaisen innostuneesti suhtautuva Janijuhani Rantanen kertoo.

“Minun, vaimoni ja vauvamme ensiasunnoksi tämä on siis melko erinomainen”, Rantanen arvioi.

“Mahdollinen työttömyys tai korkojen nousu eivät pelota, koska ongelmatilanteissa voimme tietenkin ottaa asuntoon yhden tai kaksi alivuokralaista.”

Karjalankadulla sijaitseva yksiö on myynnissä 108 000 euron hinnalla, joten sen neliöhinta on vain 7700 euroa. Helsinkiläiset kunnallispoliitikot ja virkamiehet ovat pyrkineet kaikin voimin edistämään kohtuuhintaisen asuntotarjonnan syntymistä pääkaupunkiin jo kahdensadan vuoden ajan.

Lue Uutissirkuksesta myös:
22.3.2012: Täällä ei ole kiinteistökuplaa
2.3.2012: Asunnonetsijä halusi kotiinsa keittiön, sähköt, veden ja viemärin

Aiheesta enemmän muualla:
Oikotie: Käytännöllinen yksiöTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.