Press "Enter" to skip to content

Jag övar min svenska, Senaste inlägg

Det fjärde tecknet på vår – kolla bilden!

Jag har hittat det fjärde tecknet på vår i Helsingfors i dag. Jag har sett att snön har smält på den södra sluttningen av en klippa.

Var och en kan se att vår verkligen håller på att börja i Helsingfors.

En jättesolig dag, temperaturen i morse -13°C. Just nu, kl 17.28 finsk tid -7°C. Om det här vädret fortsätter, har vi ingen snö på Valborg, tror jag.

Inlägg 47/100 av min blogg “Jag övar min svenska” för #blogg100© 2024 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik