Press "Enter" to skip to content

Jag övar min svenska, Senaste inlägg

Andra tecken på vå märktes i Södra Finland

Det andra tecknet på vår har märkts i dag i Östra Helsingfors i Finland. Tecken blev märkt av en man, som hittade sin bil under snön efter att ha letat efter den för tre månader.

Om några dagar är det kanske möjligt att ta bilen i bruk nu när dess ägare äntligen har hittat den.

“Efter ett par soliga dagar har snön smält så mycket, att det har blivit möjligt för mig att lokalisera min bil”, konstaterar en medelårig man.

Han lämnade sin bil i början av december vid en sidogata för att besöka sina vänner. Enligt mannnen var det mörkt och han kom inte ihåg den exakta platsen när han om en dag ville åka bort. Eftersom det höll på att snöa, var det senare omöjligt att se bilen.

Inlägg 37/100 av min blogg “Jag övar min svenska” för #blogg100

Dela!


© 2022 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik