Press "Enter" to skip to content

Jag övar min svenska, Senaste inlägg

Har du lust att skapa nutidskonst?

Med de här instruktionerna kan vem som helst börja sin karriär som nutidskonstnär. För att skapa nutidskonst behöver man bara en mobiltelefon och en traktor med snöplog.

“Utan namn 1, 2013”. En artefakt skapad av ett cykelställ med hjälp av mobiltelefon och snöplog. 10 000 €.

När man kör traktor, måste man samtidigt prata i telefon, skicka SMS eller twittra. Gör man så i sin traktor när man plogar snö, blir nutidskonsten skapad av de där ämnen som finns på plats. Liksom snö, bilar, cyklar och cykelställ.

När artefakten är färdig, behöver den ett namn och en prislapp. Eftersom det är mycket svårt att ge namn åt sin artefakt, kan den heta “Utan namn, 2013”. Om du skapar många artefakter, kan dom heta “Utan namn 1, 2, 3” osv. Eftersom traktorerna är dyra, måste prislappen ha många nollor.

Ha det så bra med din nya karriär!

Inlägg 35/100 av min blogg “Jag övar min svenska” för #blogg100© 2021 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik