Press "Enter" to skip to content

Jag övar min svenska, Senaste inlägg

Sveriges mest kända plats: Folkets Hus i Herräng

Vill du resa till Sverige måste du besöka Folkets Hus i Herräng i Norrtälje kommun. Den här informationen har jag fått genom att titta på Google kartor.

Och inte bara jag utan var och en i hela världen. Om du vill hämta vägbeskrivning från vilken stad som helst till Sverige, hamnar du alltid i Folkets Hus i Herräng.

Vid sjön Blåkaren ligger Folkets Hus. Där finns det Herrängs bibliotek och Bio i Herräng.

Jag undrar om Herrängborna har redan märkt att alla turister är på väg till Folkets Hus? Jag med.

Mer information – Ta en titt på Google kartor, t ex:
Google Maps: Körbeskrivning till Sverige från Kapstaden, Sydafrika
Google Maps gatuvyn: Folkets Hus i Herräng

Inlägg 34/100 av min blogg “Jag övar min svenska” för #blogg100© 2021 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik