Press "Enter" to skip to content

Jag övar min svenska, Senaste inlägg

Nu är det bara att stå och skriva och ha skor på sig

En sak har jag märkt i dag. För att kunna skriva stående på hemmakontoret är det bättre att ha skor på sig.

När man arbetar på kontoren i stan har man alltid skor på sig. Men när man är hemma i Finland, tar man skor av sig. Jag har alltid jobbat hemma vid mitt skrivbord utan att ens tänka på saken. Att där sitter jag vid min dator med mina sockor eller yllesockor på eller helt utan sockor, om vädret är varmt.

Men det är tungt att stå. Jag tror att det är bättre för min rygg, knä och fötter om jag har skor på mig inomhus om jag står och skriver (och surfar på Facebook, Twitter och andra sajter) för några timmar.

Det vill säga att arbetssandaler har jag haft på mig i dag när jag arbetade hemma. Jag mäste säga att jag känner mig trött efter att ha stått här för trettio minuter srivande det här inlägget, men klockan är ju nästan elva finsk tid.

Det här var inlägg 21/100 av min blogg “Jag övar min svenska” för #blogg100© 2021 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik