Press "Enter" to skip to content

Jag övar min svenska, Senaste inlägg

Justerande min ergonomi, del 3

Datorskärmens övre kant borde flyttas tio centimeter uppåt. Handledsstöd behöver jag också. De här två bristerna har jag märkt i dag när jag fortfarande har höllit på att utveckla ergonomin i mitt hemmmakontor.

Varje dag känns det bättre att arbeta med min nya ergonomi.

Tio centimeter uppåt betyder att jag behöver två böcker under datorskärmen. Sagt och gjort. Nu har jag alltså en förvaringslåda och två böcker under skärmen.

Och handledsstöd då? Jag har ställt en världsatlas och en träskiva under tangentbordet. Under dom har jag två ordböcker, vilka står vertikalt på mitt arbetsbord. Det känns bättre att skriva nu.

Kanske borde jag ännu hitta en bok mera under tangentbordet. I morgon vet jag, om jag hinner arbeta i mitt kontor tillräckligt många timmar. Än så länge känns det bra med min nya ergonomi.

Inlägg 20/100 av min blogg “Jag övar min svenska” för #blogg100© 2021 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik