Press "Enter" to skip to content

Jag övar min svenska, Senaste inlägg

Hemsnickrad ergonomi

Jag har läst att det inte är hälsosamt att sitta för mycket. Jag har även börjat förberedelser för att kunna skriva stående. Har redan tagit fram tre tjocka böcker ur min bokhylla.

Med tangentbordet är det nu bra att skriva stående. Datorskärmen borde jag ännu justera lite.

Böckerna har jag ställt vertikalt på bordet. Sedan har jag ställt tangentbordet på två böcker och musmattan med musen på en bok.

Tangentbordets höjd från golvet är nu 107 cm. Jag kan skriva stående.

Nästa steget är att flytta datorskärmen uppåt. Kanske 30 centimeter. Mera stora böcker borde jag hitta? Eller några skokartonger? Ska nu sova på saken. Den här korta texten är skriven med mitt nya ergonomiska tangentbord.

Inlägg 18/100 av min blogg “Jag övar min svenska” för #blogg100© 2021 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik