Press "Enter" to skip to content

Jag övar min svenska, Senaste inlägg

Nordiska frimärken med korvsmak!

I Belgien ska man börja sälja frimärken med chokladsmak. Här i Norden kunde vi börja med vars och ens nationalrätt, t ex med korv.

Inte är jag så säker på att man borde ha frimärken med alla möjliga smaker.

Frimärken med grillkorvsmak för Finland. Kanske pølser för Danmark. Och för Sverige? Falukorv? Eller frimärken som smakar köttbullar?

För Norge då? Fårikål? Eller fiskleverolja? Både och? Och rökt lamm för Island.

Jag är säker på att om folket kan köpa de där smakliga frimärkena, ska man skicka mera brev. På början.

Jag tror att inom kort glömmer vi frimärken och börjar använda epost igen. Epost med 3D-skrivare, tror jag. Kanske är det då dags för verkliga onlinepizzor. Du köper en pizzarecept och med din 3D-skrivare kan du skriva ut din pizza.

Eller korv, eller köttbullar, eller fårikål eller vad som helst.

Smaklig måltid!

Andra avisor om att äta frimärken:
Hbl 6.2.2013: Belgiska frimärken smakar och doftar choklad
Svenska Yle 6.2.2013: Belgiskt frimärke smakar choklad

Det här är del 15/100 av min blogg “Jag övar min svenska” för #blogg100© 2024 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik