Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Näin saat joulukuusesi tuottamaan selvää rahaa!

Jos joulukuusen oksat poistaa jo ostohetkellä, sitä on helppo kuljettaa ja käyttää pienessäkin asunnossa. Oksattomuus lisää myös kuusen jälleenmyyntiarvoa.

Joulukuusen huolellinen valinta ratkaisee sen jälleenmyyntiarvon, kiteyttävät Uutissirkuksen talousskribentit Aki ja Turo Hämäläinen.

Joulu tarjoaa oivaltavan sijoittajan salkkuun uusia kohteita. Niistä tärkeimpiin kuuluvat joulukuuset.

Kuusen tuoton ratkaisee sen hankintahinta. Hankintahinnan ratkaisee kuusen ulkonäkö. Niinpä pyrimme poimimaan omaan joulupuuportfolioomme mahdollisimman harvaoksaisia, toispuolisia ja kaikin puolin rumia kuusia, jotka ovat jo ostohetkellä kuivia ja varisevia.

Toinen tuottoon vaikuttava seikka on kuusen hankinta-ajankohta. Vanhan viisauden mukaan oikea hetki osakkeiden ostantaan on silloin, kun veri virtaa kaduilla. Meidän viisautemme mukaan oikea hetki kuusen hankintaan on silloin, kun mikään ei liikahda enää kaduilla.

Siispä kuusiostoille vasta reilut puoli tuntia joulurauhanjulistuksen jälkeen mielellään laitakaupungilla sijaitseviin myyntipisteisiin. Parhaimmillaan kehnonoloisesta kuusesta ei tuolloin tarvitse maksaa mitään.

Itse hankimme viime vuonna kuusia, joista sahasimme heti kaupanteon jälkeen oksat pois. Niinpä saimme puut helposti mahtumaan 1990-luvun farmariautoomme ja vuokrakaksioomme.

Rauhoituimme ja nautimme joulutunnelmasta. Joulun jälkeen tuli kevät, kesä ja syksy. Silloin menimme sisustusmessuille. Pakkasimme kuuset jälleen autoomme, puimme päähämme mahdollisimman paljon vallitsevista trendeistä poikkeavat silmälasit ja esiinnyimme muotoilijoina.

Teimme muhkean tilin. Saimme myydyksi kaikki kuusemme nerokkaina luonnon omia kierrätysmateriaaleja ansiokkaasti hyödyntävinä naulakoina ja poistuimme paikalta kehittämään uusia sijoituskohteita.

Joulu on talouden juhlaa, kun sen oikein oivaltaa!

Emme omista tällä hetkellä joulukuusia. Tästä artikkelista voinemme laskuttaa sen verran, että selviämme vuodenvaihteen yli, ainakin jos lähivalintatalossamme on tarjouksessa päiväysvanhoja elintarvikkeita.

Rikastu enemmänkin Aki- ja Turo Hämäläisen sijoitusosaamisella:
Uutissirkus: Lue Aki ja Turo Hämäläisen koko tuotanto

Kuusi aiheena sen seitsemässä jutussa muissa aviiseissa:
Yle 22.12.2011: Punkit ja hämähäkit viettävät joulua kuusessa
Ilkka 22.12.2011: Joulukuusi säilyy viikon
MTV3 21.12.2011: Näin valitset mainion joulukuusen
AL Moro 21.12.2011: Haluatko ilmaisen joulukuusen? Perjantaina niitä taas saa Tampereen Joulutorilta
SS 21.12.2011: Aidon ja muovisen lisäksi joulukuusi voi olla itse tehty
Kaksplus.fi -keskustelut 21.12.2011: Joulukuusen hinnat ympäri maan pinoon!
IS 26.10.2008: Kuusi putkaan, kun futisfanit ottivat yhteen Töölössä

Vi har även publicerat den här artikeln på inte så flytande svenska i Nyhetscirkus.comTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.