Press "Enter" to skip to content

Teknologia

Työntekijä päivitti Uutissirkuksen julkaisujärjestelmän

Uutissirkuksen työntekijä päivitti sivuston julkaisujärjestelmän heti kahvitunnin jälkeen. Uutissirkuksen julkaisija Cheatingu Consulting piti asiasta tiedotustilaisuuden Helsingin Malminkartanon täyttömäellä.

“Olemme päivittäneet palvelimellemme julkaisujärjestelmämme ohjelmiston tuoreimman version”, työntekijä Uolevi Ahonen totesi täyttömäen täyttäneille lehdistön edustajille. Sähköisen median toimittajat lupasivat haastatella Ahosta tasatunnein koko päivän, koska sen verran olematonta näytti vuorokauden muu uutisanti olevan.

Julkaisujärjestelmäohjelmiston päivitys sujui odotetusti. Ohjelmisto piti ladata palvelimelle kolme kertaa. Työntekijä Ahonen joutui etsimään päivitysohjeita hakukoneiden avulla ja käymään lukuisten koulujen liepeillä kyselemässä tarkempia neuvoja.

“Yhtiömme pitäisi voimakkaasti panostaa lapsityövoiman käyttöön. Ei siitä mitään tule, jos aikuinen mies joutuu räpeltämään kaiken päivää joidenkin helkkarin ilmaissoftien ohjelmistopäivitysten kanssa”, Uolevi Ahonen kritisoi työnantajaansa.

“Siihen, minkä 11-vuotias osaa tehdä tietokoneen ääressä kymmenessä minuutissa, kului minulta nytkin yli puolitoista kuukautta”.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.