Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Hallintoneuvoston yllättävä huomio: Yleisradio tekee myös radio-ohjelmia

Kaksi Ylen hallintoneuvoston jäsentä on muistanut kolmen Yleisradion lähettämän radio-ohjelman nimet. Asia kävi ilmi, kun Helsingin Sanomat tiedusteli hallintoneuvoston jäsenten suosikkiohjelmia Ylen kanavilta.

Rajuimmin radio-ohjelmiin kiinnitti huomiota Kimmo Kivelä (ps), joka nimesi jopa kaksi suosikkiaan Ylen radiokanavilta. Ne olivat Alivaltiosihteeri ja Tähtisumua-ohjelma. Kalle Jokinen (kok) totesi suosikikseen minikuunnelmasarjan Mielensäpahoittaja.

Muut hallintoneuvoston jäsenet kertoivat pitävänsä lähinnä uutisista ja dokumenteista.

Radio ei tähän asti ole ollut päättäjien erityisen mielenkiinnon kohteena, koska sen ohjelmatuotanto on liian halpaa. Yhden huonosti käsikirjoitetun, ohjatun, näytellyn, kuvatun, lavastetun ja valaistun kotimaisen tv-sarjan hinnalla voi rahoittaa noin kuukauden verran monipuolista ympärivuorokautista radiotoimintaa.

Suurin osa Yleisradion ja muidenkin kanavien televisiossa lähettämistä uutis-, ajankohtais- ja keskusteluohjelmista on toteutettu radio-ohjelmien tapaan. Esimerkiksi aamutelevisiota voi seurata lähes ongelmitta, vaikka vastaanottimesta ei näkyisikään kuvaa.

Lue Uutissirkuksesta myös:
Yleisradio muuttaa pois musiikkitalostaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.