Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Kansanedustaja suhtautui kielteisesti rahaan

Eteläsuomalainen kansanedustaja on kieltäytynyt vastaanottamasta rahaa. Hänen kielteinen suhtautumisensa rahaan tuli ilmi, kun Tehy postitti kansanedustajalle 30 euroa sisältäneen kirjekuoren. Kansanedustajan mukaan rahaa ei ole asianmukaista vastaanottaa.

Toistakymmentä vuotta kansanedustajana Helsingin Mannerheimintien varrella työskennellyt poliitikko oli silmin nähden närkästynyt hänelle osoitetusta rahalähetyksestä vielä myöhään aamuyöllä ravintola Manalan baaritiskillä. Hän korosti ryhtyvänsä kaikkiin mahdollisiin toimiin ollakseen vastaanottamatta enää rahaa.

“Nyt kaivataan viisautta ja realismia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi”, kansanedustaja korostaa.

Poliitikko aikoo palauttaa Tehyltä saamansa rahakirjeen, kaikki kansanedustajauransa aikana ansaitsemansa tulot sekä peruskoulun seitsemännellä luokalla vastaanottamansa stipendin.

Aiheesta muualla:
Yle 2.10.2007: Tehy määräsi ylityökiellon – ja lähetti kansanedustajille rahaaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.