Press "Enter" to skip to content

Teknologia

Uutissirkus-sivuston keskeneräisyys väheni

Uutissirkus-sivuston keskeneräisyys väheni myöhään tänä aamuna noin 11%. Julkaisija sai kehitetyksi sivuston ulkoasua, koska löysi käyttötarkoituksiinsa sopivan sivupohjan Internetistä.Cheatingu Consulting ehti kokeilla yli kahta valmista sivupohjaa, ennen kuin yhtiö päätyi nyt käyttöönottamaansa ulkoasuun.

“Julkaisujärjestelmiin on yllättävän vaikeaa löytää sellaisia valmiita sivupohjia, joita voisi oksentamatta katsoa”, Cheatingu Consultingin työtekijä Uolevi Ahonen toteaa.

“Vei miltei kolme vuotta aikaa löytää sivupohja, jossa navigointisarake oli vasemmalla. Länsimaisen ihmisen lukusuunta on vasemmalta oikealle, siksi tärkeimmät linkit pitää sijoittaa vasemmalle.”

Työntekijä Ahosen mukaan seuraava Uutissirkus-sivuston kehitysprojekti liittyy käyttöliittymän kieliasuun. “Toivottavasti siitä noin jouluna 2007 tulee suomenkielinen.”

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.