Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Viestintäministeri joi työpaikallaan

Tuore viestintäministeri Suvi Lindén (kok) on juonut työpaikallaan. Lindénin juominen käy ilmi oululaisessa sanomalehti Kalevassa julkaistusta valokuvasta.

Ministeri Lindén täytti torstaina 45 vuotta. Hän aloitti samana päivänä työnsä viestintäministerinä. Kalevan mukaan Suvi Lindénin “sihteeri löytää jostain samppanjalasit: on aika kilistää tuplajuhlan kunniaksi.”

Kalevan valokuvassa ministeri kohottaa samppanjalasia työhuoneessaan Helsingin Etelä-Esplanadilla. Mikäli Lindénin lasissa oleva juoma on alkoholipitoista, hän on kuluvalla viikolla jo toinen kokoomusministeri, jonka päihteiden käyttö näkyy julkisuudessa. Valtiovarainministeri ja kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Kataisen päihteiden käyttö hallitusneuvotteluissa tuli ilmi Ylen tv-uutisissa viime sunnuntaina.

Alkoholijuomat sisältävät etyylialkoholia. Väkevänä liuoksena alkoholi tuhoaa eläviä soluja. Se sitoo solujen veden ja saostaa valkuaisaineet. Keminmaan kunnan nettisivujen mukaan alkoholi alentaa huumeiden kokeilukynnystä. Alkoholin nauttiminen aiheuttaa aina jonkinlaisen humalatilan, jonka syvetessä kontrolloimaton käytös lisääntyy.

Lue myös:
Katainen käytti päihteitä hallitusneuvotteluissa

Aiheesta lisää:
Mitä päihteet ovat ja miten ne vaikuttavat (julkaisija: Keminmaan kunta).Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.