Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Tämä Uutissirkus-sivustomme on keskeneräinen

vähintään neljä kertaa vuodessa, paitsi joulun ja kesälomakauden tienoilla, jolloin se ei ole keskeneräinen lukuunottamatta joulua 2007. Sivustoa julkaisee Cheatingu Consulting, jonka sähköpostiosoitteen alkuosa on muotoa arvoisa.paajohtaja ja loppuosa muotoa @cheatingu.com

Mikäli haluatte hakea yhtiössämme avoinna olevaa kehitysjohtajan paikkaa, lähettäkää hakemuksenne postilokero-osoitteeseemme ja liittäkää hakemukseenne kuukausipalkkatoivomustanne vastaava rahasumma pieninä seteleinä.

Mikäli Teistä tuntuu, että osaamispääomanne ei ole omiaan kehitysjohtamiseen, yhtiössämme on lukuisia muitakin uramahdollisuuksia.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.