Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet , Uusimmat

USA:n rauhantahto estää murhakuvan julkistuksen

Yhdysvallat ei halua julkistaa Osama bin Ladenin kuolinkuvaa, koska se haluaa välttää väkivaltaa. Kyseessä lienee ensimmäinen kerta, kun USA tahtoo välttää raakuuksia.

Uutissirkuksen Osama bin Ladenin murhaa havainnollistavassa otoksessa ketsuppipullo on rikottu mäntypuiselle pöydälle.

Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman mukaan on tärkeää, että kuvia päähän ammutusta miehestä ei ole liikkeellä yllyttämässä väkivaltaisuuksiin tai propagandaan. Obama esitti ajatuksensa CBS Newsin “60 Minutes” -ohjelman Steve Kroftille.

USA murhasi Osama bin Ladenin kotonaan Pakistanissa vappuna. Terroristijohtajana työskennellyt Bin Laden ei yhdysvaltalaislähteiden mukaan yrittänyt antautua, joten hänet täytyi ottaa hengiltä.

Uransa aikana bin Laden on yhdysvaltalaislähteiden mukaan ollut myötävaikuttamassa tuhansien Yhdysvaltain kansalaisten kuolemaan.

Aseetonta bin Ladenia ammuttiin lähietäisyydeltä rintaan ja päähän. Vasemman silmän yläpuolelle osunut luoti halkaisi hänen kallonsa ja repäisi silmän irti.

Osama bin Ladenin murha aloitti Barack Obaman vuoden 2012 presidentinvaalikampanjan.

Jumala johti operaatiota?

Presidentti Barack Obaman mukaan Yhdysvallat ei pysty tekemään uhrauksia maailman turvallisuuden eteen yksin varallisuutensa tai voimansa vuoksi, vaan myös siksi, että Yhdysvallat on Jumalan johtama kansakunta, joka antaa vapauden ja oikeudenmukaisuuden kaikille.

Obaman puheenkirjoittajat eivät tosin keksineet presidentin lausunnon tätä osaa itse, vaan se on peräisin Yhdysvaltain lippuvalasta.

Yhdysvaltain kongressi päätti lisätä Jumalan mukaan lippuvalaan vuonna 1954. Aloitteen asiasta teki presidentti Dwight D.Eisenhover.

Yhdysvaltain rauhantahtoisuudesta muualla:
The White House Blog: Osama bin Laden Dead
CBS News: Obama: I won’t release bin Laden death photos
ushistory.org: Yhdysvaltain lippuvalaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.