Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Valtio on käyttänyt veronmaksajien rahoja

Valtio kuluttaa veronmaksajilta ottamaansa omaisuutta muiden muassa presidentin kuluihin.

Suomen valtion epäillään rahoittaneen menojaan veronmaksajilta kerätyillä varoilla. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Verovarojen käyttö valtion menoihin yllätti lukuisat suomalaiset. Esimerkiksi riihimäkeläisellä Timo Laaksosella olisivat aamukahvit menneet väärään kurkkuun, jos hän olisi asiasta lukiessaan nauttinut kahvia.

“Haen onneksi aamun iltapäivälehdet kioskilta heti kun herään ja opiskelen ne ulkoa ennen kuin olen ehtinyt käydä vessassa, syödä aamupalaa tai polttaa yhteään tupakkia”, Laaksonen kiteyttää.

Iltalehden mukaan valtio käytti esimerkiksi presidentti Tarja Halosen helmikuisen Afrikan-matkan tilauslentoihin 481 000 euroa veronmaksajien varoja.

Suomen valtio kerää vuosittain veroja- ja veroluonteisia maksuja noin 35 miljardia euroa. Se tuhlaa yleensä koko summan omiin kuluihinsa.

Kansa tuomitsee jyrkästi

“Ei voi olla niin, että valtio käyttäisi veronmaksajien rahoja”, jyrisee Suomen kovaäänisten miesten keskusyhdistysten liiton puheenjohtaja Tapani Karjalainen, jolle toimittajamme soittavat aina silloin, kun verkkolehtemme otsikkoon tai väliotsikkoon halutaan sijoittaa kansan mielipide.

“Jos Suomella pitää olla presidentti ja jos sen pitää mennä Afrikkaan, niin menköön pyörällä tai kävellen”, Karjalainen kiteyttää.

Timo Laaksosen ja Tapani Karjalaisen tähänastisen elämänsä aikana saavuttama yleistietous perustuu iltapäivälehtien ja etenkin niiden lööppien aktiiviseen seuraamiseen.

Tilisiirtoja muualla:
IL 25.3.2011: Halosen yksityislento Afrikkaan maksoi puoli miljoonaaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.