Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Tältä näyttää juhannuksen lämpötila: Saattaa pudota jopa –25 asteen tuntumaan

Uutissirkuksen saamien tuoreimpien asiantuntijalausuntojen mukaan juhannuksena voidaan mitata jopa rajusti pakkasen puolella olevia lämpötiloja.

mies käveleepakkashuuruisella rannalla
Säätyyppi saattaa vaihtua lähiaikoina.

Matalimpia lukuja ennustaa perinteisesti Uutissirkuksen klikkiotsikko- ja sääasiantuntija Uolevi Ahonen.

”Alkuviikosta on ollut melko lämmintä säätä, mutta juhannusta kohti mentäessä pakkanenkin on mahdollinen”, hän arvioi.

”Jos esimerkiksi laitan pakastimeni pakastuskytkimen päälle, niin kyllä kaapin sisällä elohopea putoaa aika nopeasti -25 asteeseen ellei jopa vähän alemmaskin”, Ahonen sanoo ja poistuu päätoimittajamme kanssa ihailemaan tämän jutun saamien klikkien määrää.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.