Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Työtön ryhdistäytyi – sai heti useita työtarjouksia

Kun Timo, 56, kävi maanantaiaamuna suihkussa, ajoi partansa, laittoi deodoranttia kainaloihinsa ja kirjoitti yhden työhakemuksen, työnantajat riensivät kilvan palkkaamaan häntä.

mies rientää sadetakki yllään kadulla
”Ryhdistäytymiseni huomattiin ja sana levisi”, Timo kiteyttää. Kuva Timon kotialbumista ajalta ennen hänen ryhdistäytymistään.

Jo keskipäivään mennessä päijäthämäläinen Timo Virtanen oli saanut 74 työtarjousta. Innokkaimmat työnantajat tulivat jonottamaan hänen kotiovelleen. Lopulta yhteydenottotahti paisui niin valtavaksi, että hän joutui ottamaan patterit pois ovikellostaan ja katkaisemaan puhelimestaan virran.

”Oli pakko kiittää monia yrityksiä kiinnostuksesta ja sanoa, että jatkoin rekrytointiprosessiani muiden työnantajien kanssa.”

”Kyllä työpaikan saaminen on itsestä kiinni” arvioi myös Uutissirkuksen työllisyys- ja hallitusohjelma-asiantuntija Uolevi Ahonen.

”Pitää vaan ryhdistäytyä ja mennä töihin eikä elää tukien varassa”, Timo täydentää.

Humanistisen alan korkeakoulututkinnon suorittanut Timo ehti olla työttömänä lähes kolme vuotta. Hän on työskennellyt tiistaista lähtien osa-aikaisena provisiopalkkaisena puhelinmyyjänä. Uutissirkus seuraa tilannetta hetki hetkeltä tai jotain.

Lue Uutissirkuksesta myös:
1.11.2017: Mies alitti miljoonan euron tulorajan jo kolmattakymmenettä kertaa

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.