Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Köyhä vei rikkaan viimeiset rahat

Köyhän toiminta sai jatkua vuosikausia ennen kuin Petteri Orpo ystävineen puuttui siihen.

kädessä setelinippu, jossa 50 euron seteleitä
Nämäkin setelit olivat vaarassa kadota rikkaan kädestä köyhän holtittoman toiminnan johdosta.

Köyhän epäillään vastaanottaneen muiden muassa asumistukea ja ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa. Lisäksi hänen on kuultu ääneen pohtineen aikuiskoulutustuen hakemista.

Köyhä on myös vieraillut kunnallisessa terveyskeskuksessa ainakin kolme kertaa ja ostanut yhden kirjan, jonka arvonlisäverokanta on ollut vain kymmenen prosenttia.

”Mikäli köyhän häikäilemättömät puuhat olisivat saaneet yhä jatkua, bensiinin hinta olisi noussut ja osakesäästötilin maksimisijoitusraja pysynyt 100 000 euron sijaan 50 000 eurossa”, kertoo paikallisen huoltoaseman kahviossa päivystävä mies, jollaisen aina etsimme haastateltavaksi tämänkaltaiseen juttuun.

”Myös tekemäni työn verotus olisi ilman köyhän tuhlailun hillitsemistä ehkä jouduttu säilyttämään ennallaan, kun nyt siihen on luvassa alennuksia.”

Köyhän saivat kuriin ennen kaikkea tuoreessa hallituksessa työskentelevä sävyisä ja tavallinen ihminen, herkkä ja empaattinen ihminen, määrätietoinen ja inhimillinen johtaja sekä ihminen, joka on kova tekemään töitä ja keskittymään.

Uutissirkus seuraa lähivuosina köyhän juonittelun estämiseen tähtääviä toimenpiteitä hetki hetkeltä tai jotain.

Aiheesta muualla: Aloita tästä
Valtioneuvosto 16.6.2023: Vahva ja välittävä Suomi. Neuvottelutulos hallitusohjelmasta.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.