Press "Enter" to skip to content

Talous

Kiinteistölaitos elvyttää Turun taloutta

Turku voisi säästää merkittävästi sähköäKiinteistölaitos on ryhtynyt voimakkaisiin toimiin Turun talouden elvyttämiseksi. Esimerkiksi pelkkä Aurajoen rantavalaistuksen sammuttaminen antaisi kaupungille vuosittain noin 8 000 euron elvytyksen.

Turun kaupungin kiinteistölaitos ehdottaa, että katuvalot sammutettaisiin koko kaupungista huhti-elokuussa. Aurajoen rantavalaistus sammutettaisiin öisin myös talvella. Lisäksi pimeänä aikana sammutettaisiin joka toinen katulamppu alueilla, joilla tämä on teknisesti mahdollista.

Kiinteistölaitos ei vielä ehdota täydellistä luopumista katuvalaistuksesta. Jos näin tehtäisiin, kaupunki säästäisi noin miljoona euroa vuodessa

Turun kaupungin vuosittaiset toimintamenot ovat noin 1,3 miljardia, joten jos katuvalaistuksesta luovuttaisiin kokonaan, kaupungin budjettiin kyettäisiin tekemään lähes yhden tuhannesosan suuruinen leikkaus.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.