Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Linkkitorni teki yläviistotervehdyksen – Sai hetkessä valtavasti klikkauksia

Helsingin Länsi-Pasilassa sijaitsevan linkkitornin mukaan sen yläviistotervehdystä ei pidä ottaa kirjaimellisesti.

Pasilan linkkitorni on vinossa metsän takana
Linkkitorni teki yläviistotervehdyksen viime maanantaina rasisminvastaisen viikon käynnistyessä.

Julkisella rahalla toteutettu yläviistotervehdys on tuottanut tuhansia somekommentteja ja pakottanut asian ääreen sellaisetkin ihmiset, jotka muutoin eivät olisi kiinnittäneet siihen mitään huomiota.

”Tein yläviistotervehdyksen sarkastisesti. Olen luottanut yleisön medialukutaitoon luultavasti liian paljon”, linkkitorni perusteli.

”Kohtaamalla eri näkemyksiä lisäämme ymmärrystä ja empatiaa sekä vähennämme vastakkainasettelua.”

”Kyse on siitä, kuinka suvaitsevaisia ihmiset ovat toisten ajatuksille, kuten minun ajatuksilleni siitä, että joistakin ihmisistä ei koskaan voi tulla suomalaisia, vaikka he olisivat Suomen kansalaisia.”

”Tämä kaikki on tuonut edustamalleni yhtiölle jättiläismäisen klikkivyöryn, mikä oli alkuperäinen tarkoituksemmekin”, linkkitorni myönsi Uutissirkukselle myöhään eilen illalla kuudennen tuopin jälkeen.

Linkkitornin mukaan sitä on jo kysytty useiden puolueiden ehdokkaaksi seuraaviin eduskuntavaaleihin. Sitä on myös pyydetty juontajaksi viikoittaiseen televisiosarjaan, jonka nimeksi tulee “Natsi leipoo pullaa”.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.