Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Mies ei päässyt lentokoneeseen

Lentoyhtiö kieltäytyi päästämästä 59-vuotiasta miestä jonon ohi koneeseen Malagan kentällä, vaikka tämä vaati sitä kovaäänisesti.

Miehen kännykkäotoksesta ilmenee, että hän olisi aivan hyvin voinut päästä kuvan koneeseen ensimmäisenä.

Vantaalainen Jurpo Alitalo ehti jonottaa Espanjan Aurinkorannikolla sijaitsevalla Malagan lentoasemalla puolitoista minuuttia. Kun 1200 metriä pitkä jono ei tänä aikana liikahtanutkaan, mies eteni sen kärkeen.

Tästä huolimatta vastaanottovirkailija kehotti Alitaloa menemään jonon hännille ja valmistautumaan siihen, että hän ei välttämättä muutoinkaan mahtuisi lähdössä olleelle Suomen-lennolle.

“Minä olen sentään pirulauta käynyt Kanarialla ja Kreetalla ja Fuengirolassakin yli sata kertaa enkä kertaakaan ole saanut näin huonoa palvelua”, Alitalo toteaa. “Aina olen päässyt ensimmäisenä lentokoneeseen, vaatinut ensimmäisenä tarjoilua, ehtinyt ensimmäisenä hotellin vastaanottoon ja tutustunut ensimmäisenä paikallisten sairaaloiden ensiapupäivystyksiin.”

Suomen kovaäänisten miesten yhdistys aikoo hakea asiaan ratkaisua oikeusteitse.

“Tämäkö on se tapa, jolla kotimaahan palaavaa miestä kohdellaan”, Suomen kovaäänisten miesten keskusyhdistysten liiton puheenjohtaja Tapani Karjalainen kysyy.

Yhdistyksen mukaan yksin pääkaupunkiseudulla asuu noin 400 000 miestä, joiden pitää päästä ajamaan henkilöautollaan risteyksestä ensin, saada vuoro kassajonossa ja kioskin luukulla ensin ja voida astua lentokoneeseen, taksiin tai hissiin ensin.

“Näistä miehistä monet lomailevat tai viettävät eläkepäiviään Aurinkorannikolla. On pöyristyttävää, että heitä ei mitenkään ole huomioitu lentokoneeseennousujärjestyksessä”, Tapani Karjalainen kritisoi.

Karjalainen kuuluu Suomen kovaäänisten miesten keskusyhdistysten liiton perustajajäseniin. Hän käynnisti liiton toiminnan 1970-luvun alussa isovanhempiensa inspiroimana. Karjalaisen isoisä pelastui aikoinaan Titanicista ensin.

Lue myös:
Mies ei saanut rokotusta

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.