Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Mies oli tyytyväinen baarireissuunsa

Vantaan Kivistössä asuva Timo Timola paljasti varhain tänä aamuna olevansa erittäin tyytyväinen viime lauantaiseen baarireissuunsa, vaikkei olekaan kirjoittanut aiheesta ainuttakaan twiittiä.

tatuoitu käsi puristaa hodarin mössöksi
Kuva: Cottonbro/Pexels

Timolan lauantai-illan vietto käynnistyi noin kello 22.30 taksimatkalla Tikkurilassa sijaitsevaan karaokebaariin. Hyvin sujunut matka sai kuitenkin ikävän käänteen auton saavuttua perille. Timola havaitsi tällöin baarin olleen kiinni koronarajoitusten mukaisesti.

Tämän vuoksi kuljettaja kyyditsikin Timolan tikkurilalaiselle huoltoasemalle. Timola nautti huoltoasemalla hodarin kurkkusalaatilla ja sinapilla ryyditettynä.

Ruokailun päätteeksi mies yritti ostaa mäyräkoiran olutta, jottei karaokebaaria varten tehty pohjatyö olisi valunut hukkaan. Kassatyöntekijä kuitenkin kieltäytyi myymästä alkoholia, koska kello oli jo yli yhdeksän.

Omien sanojensa mukaan Timola ei saanut koko viikonloppuna seksiä, mutta oli vastoinkäymisistä huolimatta kokonaisuutena erittäin tyytyväinen lauantai-iltaansa.

Teksti: Torsti Kuittinen, maakuntakirjeenvaihtajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.