Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta

Uutissirkus jatkaa työajansuunnittelujärjestelmäkokeilua

Uutissirkus on päättänyt jatkaa marraskuun lopussa aloittamaansa työajansuunnittelujärjestelmäkokeilua. Kokeilu on yllättänyt positiivisesti sekä Uutissirkuksen johdon että työntekijät.

Työajansuunnittelujärjestelmäkokeilussa vastuu työajoista on annettu yksittäisille työntekijöille. Uutissirkuksessa keskijohto on järjestelmän ansiosta jo voinut kokonaan luopua työvuorolistojen laadinnasta.

Järjestelmän keskeisenä ideana on se, että työntekijä tulee töihin silloin kun häntä huvittaa. Näin työnantaja saa työntekijän käyttöönsä silloin, kun tämän motivaatio on kaikkein korkein.

Uutissirkuksen toimittajista kukaan ei ole saapunut töihin marraskuun lopun jälkeen. Uutissirkuksen johdon mukaan tämä on selvästi terävöittänyt julkaisun ilmettä.

”Kuukauteen meidän ei ole tarvinnut julkaista yhtään vasemmalla kädellä ruoka- ja kahvitunnin välissä kyhättyä sepustusta”, Uutissirkuksen päätoimittaja Gilbert Granholm iloitsee.

Työajansuunnittelujärjestelmäkokeilun kakkosavaiheessa työntekijöille pyritään luomaan henkilökohtainen töihintulosuunnitelma.

Granholm ei paljasta kakkosvaiheen yksityiskohtia, mutta toteaa, että ”Uutissirkus on vastikään tilannut kaikille työntekijöilleen henkilökohtaiset töihintulosuunnitelmat eräältä konsulttitoimistolta.”

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.