Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Kaiken takana rokotukset? – Kaivoon putoamiset terveillä nuorilla ja huippu-urheilijoilla näyttävät yleistyvän

Luoteissatakuntalainen somevaikuttaja Ilkka Raitaniitty on tänä syksynä perehtynyt koronavirukseen useita tunteja joka kuukausi. Hänen internetistä keräämiensä tietojen mukaan kuluvana vuonna ympäri maailmaa on jo lähes 17 alle 30-vuotiasta pudonnut kaivoon miltei heti rokotteen saatuaan.

Viemärikaivonritiläkansi kadulla
Kuva: Tatlin/Pixabay

”Heistä moni on urheillut lähes huipulla tai ainakin piiritasolla”, Raitaniitty sanoo.

”Alkaako yleisö vihdoin tajuta, että elämä koronarokotteiden myötä ei tule koskaan palaamaan normaaliksi”, hän kysyy.

Uusi normaali?

Rokotekattavuuden noustessa Suomessakin moni on ryhtynyt puhumaan paluusta normaaliin elämään.

“Uusi normaali ovat kuolemaan johtavat kaivoon putoamiset”, Raitaniitty korostaa.

“Todellinen pandemia on vasta alkamassa ja kyse on Covid-piikkien aiheuttamista tapaturmista nuorilla!”

Erityisen kauhistuttava Instagram-video näyttää Raitaniityn mukaan uuden globaalin todellisuutemme. Videolla, jonka Uutissirkuksen toimittajakin pääsi näkemään, israelilainen 23-vuotias nainen putoaa äkkiarvaamatta kaivoon ruuhkaisella kadulla heti kun on astunut rokoteklinikan ovesta ulos.

Kuvan itälaidassa väkijoukossa seisova mies alkaa huutaa: “Tämä on Pfizer! Tämä on Pfizer! Tämä on Pfizer!”

“Tätäkö me haluamme?”

”Tätäkö me haluamme tänne Suomeenkin”, Raitaniitty kysyy ja antaa esimerkin: ”Serkkuni löi kaksi kuukautta sitten kirveellä polveensa. Kuinka ollakaan, se tapahtui aivan samana päivänä kun hän oli saanut ensimmäisen koronapiikkinsä.”

Väitätte siis, että rokotteella ja tällä serkkunnekin tapauksella on yhteys?

”En väitä, vaan kehotan jokaista perehtymään itse aiheeseen ja vetämään omat johtopäätöksensä.”

Mutta onko kaikki kertomanne aivan totta?

”Kyllä se on totta nyt kun sinä laitoit sen internettiin.”

Aiheesta muualla:
Kaikkialla paljon, mutta aloita joka tapauksessa täältä: www.thl.fi

Tämä päätoimittajamme teksti ei ole mukana Uutissirkuksen Satiiriämpäri 2022 -kirjoituskilpailussa, mutta osallistu sinä siihen ja voita ämpäri! Voittaja ratkeaa Facebook-tykkäysten perusteella. Lue toki kaikki kilpailujutut!

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.