Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Mies oli keskustelematta kannabiksesta

Pääkaupunkiseudulla asuvan Raunon epäillään jättäneen lausumatta kannabista koskevia mielipiteitä jo useiden päivien ajan.

karikatyyri: miehen ruukunmuotoisesta päästä kasvaa kannbiksenlehti
Kuva: Richard Reid / Pixabay

Mies on todennäköisesti ainoa suomalainen Twitter-tilin omistaja, joka on pysytellyt teemasta aivan hiljaa. Hänen toimintansa on saattanut lisätä muiden Twitter-käyttäjien psykoosialttiutta.

Tilanne järkyttää miehen lähipiiriä, joka ei suostu kommentoimaan asiaa omalla nimellään.

”Tätäkö Rauno haluaa”, lähipiiri kysyy.

”Ei voi olla niin, että Suomi lähtisi ensimmäisenä Pohjoismaana dekriminalisoimaan kannabista. Alkoholi on meidän kulttuurinen päihde, jota täällä käytetään. Ja hiilijalanjäljenkin kannalta olut on kyllä parempi.”

”Toki kannabiksen viljeleminen lääkekäyttöön polkaisisi maaseudulle elinvoimaa”, lähipiiri korostaa.

Kannabiskeskustelu lähti tällä kertaa liikkeelle, kun Vihreiden puoluekokous otti viime lauantaina myönteisen kannan kannabiksen käytön, hallussapidon, valmistuksen ja myynnin sallimiseen.

Uutissirkus onnistui tavoittamaan Raunon varhain iltapäivällä töidensä äärestä.

”Jaa, minun vaikenemisestako nyt puhutaan? Se johtuu siitä, että kirjoitin baarissa istuessani Twitter-salasanan monta kertaa väärin ja tilin vahvistusviesti meni puhelinnumeroon, jota minulla ei enää ole.”Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.