Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Lähes 9000 maahanmuuttajaa sai valtuustopaikan

Kunnan- ja kaupunginvaltuustojen jäsenistä sata prosenttia on maahanmuuttajataustaisia. Tulos on yllättänyt rajusti sekä äänestäjät että useat valtuutetut. Jopa monet kansanedustajat ovat johdonmukaisesti vaienneet taustastaan koko elämänsä ajan.

puheenjohtajan nuija
Kuva: Arek Socha / Pixabay

Tarkastuslaskennassa on ilmennyt, että tämänkertaisissa kuntavaaleissa valittujen 8859 valtuutetun suvut ovat muuttaneet Suomeen ulkomailta vasta jääkauden jälkeen. Myös äänestäjistä kaikki on havaittu maahanmuuttajataustaisiksi.

Luoteissatakuntalaisen somevaikuttaja Ilkka Raitaniityn mukaan tieto on täysin perätön.

”Ainakin minun sukuni esi-isät asuivat täällä jo ennen jääkautta ja olivat koko jääkaudenkin ajan kotonaan Karijoen susiluolassa”, Raitaniitty sanoo.

Siis luolassa useita kymmeniätuhansia vuosia parin kilometrin paksuisen jääkerroksen tai veden alla?

”Juuri niin. Siellä he asustelivat. Näin minä tämän asian koen.”

Ilkka Raitaniitty olisi halunnut olla ehdokkaana kuntavaaleissa, mutta lopulta hän ei lukuisten puolueiden pyynnöistä huolimatta asettunut ehdolle, koska kokee voivansa vaikuttaa asioihin paremmin Twitterin ja Facebookin kautta.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.