Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Seurasimme hetki hetkeltä: Mies ei päässyt baariin

Suomalainen lainsäädäntö esti miestä pääsemästä baariin tänä aamuna, vaikka Uutissirkuksella oli tarkoitus striimata päivän tärkein tapahtuma. Onnistuimme kuitenkin tekemään liveseurantaa tilanteesta koko päivän ajan. Miehen mukaan hallituksen pitäisi erota.

nainen ottaa kännykkäkuvaa tallinnalaisen olutravintolan näyteikkunasta
Arkistokuvamme ei liity tapaukseen.

Klo 6.00 Miehen herätyskello soi. Hän nauttii aamiaisekseen viisi purkkia olutta.

Klo 7.15 Mies horjahtelee metroasemalle ja nousee junaan. Hän haluaa olla ajoissa suosikkibaarissaan historiallisella hetkellä, jolloin se jälleen avaa ovensa.

Klo 7.17 Mies esittelee kanssamatkustajilleen käsivarteensa ottamaansa tatuointia, josa on teksti “19.4.2021 kello 9.00”

Klo 7.22 Mies huomaa istuvansa väärään suuntaan matkanneessa metrossa ja jää seuraavalla asemalla pois.

Klo 7.39 Mies on oikean metrojunan kyydissä.

Klo 8.28 Mies havaitsee torkahtaneensa. Hän herää kääntöraiteella.

Klo 8.33 Juna palaa laiturille. Mies asettuu seisomaan sulkeutuvan oven väliin sättiäkseen kuljettajaa. Koska kuljettaja on toisessa päässä junan nokassa, hän ei kuule miestä.

Klo 8.36 Juna lähtee liikkeelle kaksi minuuttia myöhässä.

Klo 8.54 Mies joutuu säntäämään pois, koska näkee asemalla lipputarkastajia, jotka ovat nousemaisillaan kyytiin.

Klo 8.57 Mies tajuaa, että hänen lipputarkastajiksi luulemansa henkilöt olivatkin vartijan vieressä metroa odottaneita sinisiin kevätasuihin pukeutuneita naisia.

Klo 8.58 Mies kiroilee äänekkäästi ja uhkailee välipala-automaattia. Koska automaatti kieltäytyy painimasta hänen kanssaan, mies nousee liukuportaat ylös.

Klo 9.01 Mies ostaa kioskilta kuusi tölkkiä olutta.

Klo 9.05 Mies istuutuu kadulle seinän vierustalle ja alkaa nauttia oluitaan.

Klo 9.50 Mies on juonut kaikki oluensa.

Klo 10.12 Mies laskeutuu jälleen laiturille.

Klo 10.16 Mies istahtaa metroon.

Klo 10.17 Mies torkahtaa.

Klo 14.10 Mies havahtuu. Juna on juuri lähtenyt liikkeelle Sörnäisten metroasemalta, josta olisi vain kivenheitto hänen suosimaansa baariin. Mies torkahtaa uudelleen.

Klo 14.30 Juna saapuu pääteasemalle. Mies kapuaa ulos junan käväistyä kääntöraiteella.

Klo 14.37 Koska miehen suosikkiravintola antaa valomerkin alle kahden ja puolen tunnin kuluttua, hän päättää mennä sinne vasta huomenna. Mies etsii lähikaupan ja nostaa ostoskoriinsa kuusi olutta.

Klo 14.50 Kassahenkilö kieltäytyy myymästä miehelle olutta, vaikka tälle oli eilenkin myyty toisessa kaupassa ja silloin sentään oli tullut juoduksikin paljon enemmän ennen puotiin menemistä.

Klo 14.56 Mies antaa Uutissirkuksen toimittajalle lausunnon, että tämä on juuri tätä tämä suomalainen alkoholipolitiikka ja yliholhoavat koronarajoitukset ja kasvomaskia hän ei ainakaan käytä eikä rokotetta ota ja kuntavaalien olisi pitänyt olla eilen ja hallituksen pitäisi erota.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.