Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Demarit tavoittivat nuoret äänestäjät – katso kuvat

Ensimmäistä kertaa sitten 1960-luvun nuoret tietävät, mikä on SDP. Syynä puolueen suosion äkilliseen kasvuun on Eero Heinäluoman nettisivusto.

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Heinäluoman sivuilta kävi viikonloppuna ilmi, että hän harrastaa seksiä. Nuoret ovat iloinneet demarien tavasta kertoa netissä niistä asioista, jotka heitäkin kiinnostavat eniten.

“Jess”, kiteyttää itä-espoolainen Jani Mäkinen omat ja monien ikätoveriensa tunteet. “Kova jätkä se Heinäluoma.”

Myös Eero Heinäluoma itse on oivaltanut tilanteen tuomat vaalistrategiset mahdollisuudet. Hän on sulkenut sivustonsa toistaiseksi.

Katso Googlen välimuistitallenne eeroheinaluoma.net-sivuista niin kauan kuin se on olemassa.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.