Press "Enter" to skip to content

Pettymykset

Mies pettyi rajusti Postiin: ”En taaskaan löytänyt sen toiminnasta mitään valittamisen aihetta”

Media on johdonmukaisesti vaiennut itähelsinkiläisen miehen taajaan toistuneista kokemuksista, vaikka hänellä on satojatuhansia kohtalotovereita.

nainen työntää postikärryjä kadulla
Postipalvelut ovat tänäänkin tuottaneet monelle suomalaiselle päänvaivaa, koska niistä ei ole jäänyt itään valitettavaa.

Metroradan varrella asuva Kauno Tottihalme on hämmentynyt. Hän on taltioinut puhelimeensa postin asiakaspalvelunumeron ja Twitter ja Facebook ovat auki koko ajan, mutta hän ei ole vielä kertaakaan päässyt käyttämään niitä postin kritisointiin.

”Joka päivä olen ollut täysin valmis valittamaan epäonnistuneesta palvelusta, mutta koskaan en ole saanut sellaista”, Tottihalme kertoo itkunsekaisella äänellä.

”Milloinkaan luukustani ei ole tipahtanut kenenkään toisen ihmisen posteja. Myös kaikki lähettämäni kirjeet ovat aina menneet perille, jopa joka ainoa joulukortti, niistä osa aivan ilman postimerkkiäkin.”

Tähänastisen elämänsä rajuimman palvelutilanteen mies kohtasi syyskuun alussa.

”En ole vieläkään täysin toipunut siitä”, Tottihalme nyyhkyttää.

”Olin tilannut oululaisesta verkkokaupasta tavaraa myöhään torstai-iltana. Lauantaina kilahti kännykkään viesti, että paketti oli noudettavissa lähimmästä asiamiespostistani.”

”Siis lauantaina, jolloin minkään ei pitäisi toimia! Siinä aloimme kyllä kyynelehtiä koko perhe. Olimme lukeneet Twitteristä, että ainakin viisi viikkoa menee ja vähintään Suomenlinnasta tai Pitäjänmäen takaa pitää silloin lähteä pakettia noutamaan.”

Lahdessakin posti
kulki onnistuneesti

Myös Lahdessa asuva Aki Ojavuori on joutunut kärsimään postinjaon onnistumisesta. Pienintäkään aihetta valittamiseen ei ole.

”Eräänä vuonna muutin kolme kertaa tekemättä ensimmäistäkään osoitteenmuutosta. Silti laskut tulivat perille, niihin oli postissa liimattu tarra, jossa oli oikea osoitteeni”, hän kuvailee.

”Ne saapuivat jopa juuri valmistuneeseen omakotitalooni, josta puuttui vielä puoli vuotta muuton jälkeen sekä postilaatikko että kadunnumero eikä katuakaan ollut aurattu viiteen päivään.”

Somevaikuttaja:
”Yksittäistapauksia”

”Nämä ääripäät ovat yksittäistapauksia”, jyrisee luoteissatakuntalainen somevaikuttaja Ilkka Raitaniitty, jolle soitamme aina kun artikkeliimme halutaan vähintään tuhat klikkausta keräävä räväkkä mielipide.

”Posti on huono, posti on huono, posti on huono ja se pitäisi yksityistää”, Raitaniitty kiteyttää.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 26.10.2020: ”Kun laitan kirjeen postilaatikkoon, se on kuin osallistuisin arpajaisiin” – Postipalvelut tuottavat suomalaisille päänvaivaa, Postin mukaan suurin osa ongelmista selittyy jatkuvalla muutospaineella

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.