Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta

Finnair tuo turvatarkastukset marketmyyntiin

Turvatarkastuksiin sisältyy läpivalaisinlaite, kuusitoista muovikaukaloa ja kaksi kiireen karaisemaa turvatarkastajaa. Lisäksi pakkauksen mukana tulee narukäytävälabyrintti, johon voi asettautua jonottamaan.

matkustajakone nousee lähes pystysuorassa
Marketmyynnillä pyritään aktivoimaan muistot lentomatkailuelämyksistä.

Lisämaksusta on saatavilla myös täysin hymytön versio, jonka turvatarkastajat puhuvat suomea ainoastaan passiivimuodossa ja englantia vain imperatiiveilla ilman please-sanaa.

”Turvatarkastuksen voi asentaa esimerkiksi omaan keittiöönsä, jolloin saa samalla kätevästi pienennetyksi ateriointiin varattua tilaa niin paljon, että ruokailijoiden kyynärpäät osuvat toisiinsa”, kannustaa Finnairin uusien palvelujen päällikkö Esmo Vanhatalo.

Finnair toteuttaa turvatarkastusmyynnin yhteistyössä Finavian kanssa. Lähiaikoina marketteihin on tarkoitus tuoda kaikkein elämyksellisimmät lentomatkustukseen liittyvät tuotteet ja palvelut.

”Maailman kallein vesipullo saadaan kauppoihin vielä tässä kuussa ja Helsinki-Vantaan taksijonopakettikin hyvissä ajoin ennen joulua”, Vanhatalo kertoo.

”Vuodenvaihteen jälkeen lanseerataan lentomeluäänitallenteet sekä turbulenssikoje, jonka voi sijoittaa minkä tahansa tuolin alle. Kesämyyntiin taas saadaan puolen neliömetrin kokoinen käymälä, jonka hintaan sisältyy 20 hengen vessajono.”

Sekä Finnair että Finavia ennakoivat, että tulevaisuudessa niiden liikevaihdosta lähes 99 prosenttia tulee uusista palveluista, joissa ei käytetä lainkaan lentokoneita tai -kenttiä.

Heikkoja signaaleja aiheesta muissa aviiseissa:
HS 13.10.20: Finnair tuo lentokoneateriat myyntiin markettiin

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.