Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Oppositio pettyi rajusti: Hallitus salasi al-Holista palanneiden nimet ja osoitteet ja kieltäytyi laittamasta heitä heti vankilaan

Jo kaksi oppositiojohtajaa on pettynyt syvästi Suomen hallituksen kyvyttömyyteen estää kolmen naisen ja yhdeksän lapsen pakeneminen al-Holin leiriltä.

lentokone lentää korkealla sinisellä taivaalla
Kuvamme lentokone ei liity tapaukseen.

Hallitus on oppositiojohtajien mukaan vaiennut täysin näiden ihmisten paosta Turkkiin ja heidän yhteydenotostaan Suomen konsulaattiin. Jopa vielä sunnuntaina, kun naisia ja lapsia kuljettanut lentokone laskeutui Suomeen, hallitus kieltäytyi kertomasta heidän nimiään ja osoitteitaan.

Oppositiojohtajista kovaäänisimmän mukaan etenkin leiriltä palanneet naiset tuhoavat Suomen. Myös pienempiääninen oppositiojohtaja on samaa mieltä, koska mitäpä hän ei tekisi saadakseen puolueensa kannatuksen nousuun.

Naisten Suomessa saama oikeusvaltioperiaatteen mukainen kohtelu kummastuttaa toista oppositiojohtajaa.

Kummatkin puheenjohtajat iloitsevat kuitenkin, että leiriläisten paluu osui aikaan, jolloin Suomi hiljalleen avautuu koronaviruksen jälkeen.

”Virus vei poliittiselta näkemyksiltämme lähes kaiken huomion, mutta tänään saimme nimemme ja kuvamme taas lehteen”, puoluejohtajat toteavat ja päättävät lähteä yhdessä lähimpään baariin hiomaan seuraavaa ulostuloaan.

“Ihan emme voi vielä istua sylikkäin, mutta vain metrin etäisyydellä toisistamme kumminkin.”

Oppositiojohtajat haluaisivat nimensä mahdollisimman laajasti julkisuuteen, joten pidättäydymme niiden julkaisemisesta.

Lue Uutissirkuksesta myös:
11.12.2019: Vahvistamattomat tiedot vahvistavat: Joulupukki tuo al-Holin lapset kotiin – Seuraamme hetki hetkeltäTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.