Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Vahvistamattomat tiedot vahvistavat: Joulupukki tuo al-Holin lapset kotiin – Seuraamme hetki hetkeltä

Uutissirkuksen tavoittamat nimettömät lähteet vahvistavat kuulleensa luotettavilta tahoilta tiedon, että ulkoministeriö on sopinut al-Holin leirillä olevien suomalaisten palauttamisen toteuttamisesta yhdessä joulupukin kanssa. Tilanne herättää aiheellista huolta valveutuneissa kansalaisissa.

sininen lentokenttäbussi ajaa aamun sarastuksessa kentällä
Seuraamme tilanteen kehittymistä hetki hetkeltä Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Kyyti tapahtuu mahdollisesti jo myöhemmin tänään, tai jos ei tänään niin ehkä huomenna. Mikäli operaatiota ei saada huomisen kuluessa päätökseen, on mahdollista että joudumme pelkäämään paluulentoa myös ylihuomenna tai jopa sitä seuraavana päivänä.

Ehdottomasti lapset on aikomus tuoda kotiin ennen joulua, tai ihan viimeistään joulupäivän kuluessa. Jos operaatio jostain syystä venyykin ensi vuoden puolelle, tullaan se varmasti toteuttamaan mahdollisimman pian vuodenvaihteen jälkeen. Uutissirkus viritteleekin jo oviseurantaa Helsinki-Vantaan lentokentälle, jonne kyyti ehkä laskeutuu jo lähitunteina.

Epäilyttävää – Supo tarkkailee

Joulupukki on ollut jo pitkään Supon seurannassa epäilyttävän kansainvälisen toimintansa vuoksi. Majailu Suomen ja Venäjän välisellä rajavyöhykkeellä sekä murtautuminen öisin lukuisiin länsimaisiin koteihin herättävät pelkoa myös kotimaassa.

Suomessa pukki on toistaiseksi vieraillut kodeissa vain päiväsaikaan isäntäväen ollessa kotona, mutta motiivit toiminnalle ovat viranomaisille epäselvät.

Toiminnan taustoista tiedämme kuitenkin huolestuttavia yksityiskohtia. Koko touhu on alkanut kampanjasta ihmiskaupan uhrien auttamiseksi, mikä kertoo selkeää kieltään pukin vihervasemmistolaisesta maailmanhalailu-ideologiasta.

Pukin nykyinen brändi on pitkälti luotu yhteistyössä Coca-Colan kanssa, minkä myötä häntä voidaan pitää Venäjän vastaisena toimijana.

Aktiiviset kansalaiset reagoivat

Pukki myös jakaa vuodesta toiseen lahjoja vastikkeetta, eikä toiminnan rahoituksesta ole kenelläkään mitään tietoa. Äärioikeiston kansalaisaktiivit ovatkin käynnistäneet tiedonhankintakampanjan, jonka tavoitteena on aloittaa pukin twitter-häirintä ja mustamaalaus Luotettavissa Meedioissa mahdollisimman pikaisesti.

Onkin kovin ikävää, että juuri kun olemme viettäneet mukavan itsenäisyyspäivän naispoliitikkojen ulkonäköä arvostellen, Suomen sotasaavutuksia lämmöllä muistellen (ylivoimaista vihollista vastaan!) sekä natsien kainalotuuletuksia ja reipashenkistä ulkoilua katsellen, joudumme avuttomina seuraamaan ulkoministeriön toimia noin kymmenen suomalaisperheen auttamiseksi pois vankileiriltä.

Asian ympärillä lööpeissä vellova salailun ilmapiiri, ja nyt julkisuuteen vuodettu todennäköinen yhteistyö poliittisesti arvelluttavan vanhan pukin kanssa, herättävät lukuisia kysymyksiä siitä, tiedetäänkö täällä ollenkaan, mitä oikein ollaan tekemässä.

“Yhteiskuntamme ei voi selvitä tästä”

Uutissirkuksen haastattelema oppositiopoliitikko, joka pahoitti mielensä kun emme julkaise tässä hänen nimeään, kiteyttää tilanteen osuvasti näin:

”On kestämätöntä, että ideologinen vihervasemmisto pyrkii jatkuvasti tuomaan keskusteluun ihmisoikeudet, kansalaisoikeudet, perustuslain, lapsen oikeudet ja muita todellisuudesta irtautuneita äärilaidan näkemyksiään. Tässä on kuitenkin ensisijaisesti kyse meidän suomalaisten tunteista.”

”Me olemme tottuneet siihen, että ulkomaalaisia rikollisia lennätetään täältä pois kotimaihinsa. On kohtuutonta kuvitella että olisimme valmiita ottamaan vastaan kotimaisia rikollisiamme muualta.”

”On aivan selvää, että yhteiskuntamme ei tule mitenkään selviämään, jos tänne lennätetään kymmenen naista pienine lapsineen. Lapset ovat sodan keskellä ja vankileirillä varmasti myös traumatisoituneet.”

“Resurssit ja osaaminen puuttuvat”

”Toki me selvisimme lapsisotilaistamme sisällissodan jälkeen, ja viime vuosinakin esim. Sierra Leonessa on kuntoutettu tuhansia entisiä lapsisotilaita tavalliseen elämään, mutta eihän nyky-yhteiskunnalla ole resursseja, osaamista tai mitään mahdollisuuksia ehkäistä näiden ihmisten entistä pahempaa radikalisoitumista. Tässä on nyt kuitenkin jo istuttu käsiemme päällä tämän asian suhteen jo niin monta kuukautta, että nämä perheet ovat varmasti ehtineet yhteiskuntaamme kohtaan katkeroitua.”

”Lisäksi Suomessa ei ole perinteisesti ollut tapana antaa lasten näkyä tai kuulua. On järkyttävää hemmottelua, että nämä taaperot saavat näin paljon mediatilaa, mikä on suoraan pois valkoisen heteromiehen mahdollisuuksista ilmaista tunteitaan iltapäivälehtien lööpeissä.”

Uutinen päivittyy

Päivitämme tätä uutista sitä mukaa, kun saamme lisää tietoa tilanteesta. Seuraathan meitä, jotta pysyt kärryillä siitä, mikä tässä jupakassa on kaikkein oleellisinta.

Klo 6:05 Joulupukki ei ole vielä laskeutunut, eikä yhtäkään perhettä ole vielä tuotu Suomeen. Keskitymme odottamaan pelonsekaisin tuntein, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Klo 6:15 Joulupukki ei ole vielä laskeutunut, eikä yhtäkään perhettä ole vielä tuotu Suomeen. Keskitymme odottamaan pelonsekaisin tuntein, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Klo 6:25 Joulupukki ei ole vielä laskeutunut, eikä yhtäkään perhettä ole vielä tuotu Suomeen. Keskitymme odottamaan pelonsekaisin tuntein, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Klo 6:35 Joulupukki ei ole vielä laskeutunut, eikä yhtäkään perhettä ole vielä tuotu Suomeen. Keskitymme odottamaan pelonsekaisin tuntein, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Klo 6:45 Joulupukki ei ole vielä laskeutunut, eikä yhtäkään perhettä ole vielä tuotu Suomeen. Keskitymme odottamaan pelonsekaisin tuntein, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Klo 6:55 Joulupukki ei ole vielä laskeutunut, eikä yhtäkään perhettä ole vielä tuotu Suomeen. Keskitymme odottamaan pelonsekaisin tuntein, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Klo 7:05 Joulupukki ei ole vielä laskeutunut, eikä yhtäkään perhettä ole vielä tuotu Suomeen. Keskitymme odottamaan pelonsekaisin tuntein, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Klo 7:15 Joulupukki ei ole vielä laskeutunut, eikä yhtäkään perhettä ole vielä tuotu Suomeen. Keskitymme odottamaan pelonsekaisin tuntein, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Klo 7:25 Joulupukki ei ole vielä laskeutunut, eikä yhtäkään perhettä ole vielä tuotu Suomeen. Keskitymme odottamaan pelonsekaisin tuntein, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Teksti: Aimo Repo, Satiiriämpäri 2020 -kilpailija

Tämä teksti on mukana Uutissirkuksen Satiiriämpäri 2020 -kirjoituskilpailussa. Osallistu sinäkin!

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.