Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Hallitus suunnittelee: Pienryhmille uudet parinmuodostuksen pelisäännöt

Pääsääntö on, että suuremmissa kuin kymmenen hengen ryhmissä tapahtuvaa intiimiä vuorovaikutusta suositellaan vältettäväksi.

mies hengityssuojain päässään, suojahanska kädessään, suutelee maskiin pukeutuneen naisen kumikäsineeseen verhottua kättä
Kuva: Pexels.com/@cottonbro

Tämä käy ilmi hallituksen lakiasiantuntijatyöryhmän vapun sosiaalista kanssakäymistä koskevasta ohjeistuksesta. Se ehtinee valmistua viimeistään ensi viikolla, mutta saimme sen tavallisesti juotettavina pidetyiltä lähteiltämme käyttöömme jo tänään.

Samoja ohjeita voi noudattaa myös helluntaina ja juhannuksena.

Seuraavassa muutama mietinnöstä jo hyvissä ajoin ennen aamuyötä julki tullut yksityiskohta.

1. IRTAIN (HENKILÖ) on vapaa, siis jokaisen kiinnitettävissä. Yleisenä ohjeena voidaan sanoa, että kauniit naiset eivät yleensä ole irtaimia, mutta rumat miehet ovat.

2. KIINNITETTY OMAISUUS on varattu, joten siihen ei saa vahvistaa uutta kiinnitystä. Kiinnitys useampaan kuin yhteen kohteeseen on mahdollista, mutta se vaatii kokemusta, taitoa ja järjestelykykyä.

3. KIINTEÄLLÄ OMAISUUDELLA tarkoitetaan yleensä kuntosalilla tahi vastaavassa paikassa esiintyvää kiinnitysobjektia. Todettakoon, että ilman lupaa tapahtuvaa, kiinteään omaisuuteen kajoamista pidetään hyvän tavan vastaisena myös juhla- ja vapaa-aikoina.

4. KOLLISIOTILANNE AKTUALISOITUU irtaimen henkilön yrittäessä vahvistaa kiinnitystä jo kiinnitettyyn objektiin ensimmäisen kiinnityksen haltijan sattuessa saapumaan paikalle. Jokaisella on lain nojalla oikeus “ottaa omansa pois irtaimelta henkilöltä tahi sellaiselta, jonka varoo karkaavan.”

5. NAUTINTAOIKEUS syntyy illan päätteeksi, seurauksena onnistuneesta kiinnityksestä.

6. ERÄÄNTYNEET KIINNITYSOBJEKTIT viihtyvät parhaiten Floridassa, Fuengirolassa, iltapäivätansseissa ja toisinaan myös Herttoniemen tahi Kontulan metroasemilla. Myös tällaiseen kiinnitysobjektiin voi vahvistaa kiinnityksen, mutta näin käy harvoin, ellei kiinnityksen vahvistava henkilö itse ole erääntynyt.

7. Jos yhteiselo juhlinnan jälkeisenä aamuna ei jostain syystä enää kiinnosta, on syytä harkita KIINNITYKSEN KUOLETTAMISTA. Siihen ei tarvita määrämuotoa, kumppanin tietoisuus uudesta kiinnitysyrityksestä on yleensä riittävä.

Lakiasiantuntijatyöryhmän esitystä on kritisoitu liian miehisestä näkökulmasta ja 1800-lukua henkivästä omistuskäsityksestä. Osa oppositiosta pitää sitä kuitenkin liian lievänä.

Teksti: Essi Ankkamäki, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.