Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Donald Trump astui ilmastotoimien eturintamaan

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on ryhtynyt suitsimaan lentoliikenteen päästöjä kovalla kädellä.

mies lentää lentovarjolla, istuu tuolissa moottori selässään
Donald Trump teki itsekseen kotimaanlentoja Trump Towerin takapihalla heti päätöksen tehtyään.

Kaikkien aikojen ensimmäisenä ilmastotoimenaan Trump on kieltänyt matkustamisen USA:n ja Euroopan Schengen-alueen välillä kuukauden ajaksi.

Trumpin ilmastotoimet eivät koske hänen lähimpiä liittolaisiaan Venäjää ja Isoa-Britanniaa.

Trump ryhtyi ilmastotoimiin kuultuaan kovaäänisimmiltä ystäviltään, että koronavirus uhkaa Yhdysvaltain taloutta ja että talouden hiilidioksidipäästöjen kasvattaminen voi hidastua, mikäli virus sairastuttaa suuren joukon Yhdysvaltain kansalaisia.

Vaikka koronavirus onkin jo saapunut Yhdysvaltoihin, Trumpin ystävien mukaan viruksen leviäminen voidaan estää vain estämällä eurooppalaisten maahantulo. Matkustuskielto on osa Donald Trumpin presidentinvaalikampanjaa.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.