Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Helsinki tuhoutui

Täydellinen tuho sinetöitiin kaupunkisuunnittelulautakunnan kokouksessa, joka päätti, ettei mies saa ajaa autolla Helsingin keskustan alitse.

Vain yksinäinen mies jäi seisomaan Helsingin keskustaan, kun se tuhoutui hänen ympäriltään.

Tuhoutuminen käynnistyi heti kokouksen päätyttyä. Kaikki kantakaupungissa sijaitsevat toimistotilat jäivät tyhjilleen ja jopa kohti Jätkäsaarta ajaneet rekka-autot tekivät Mechelininkadulla U-käännöksen ja palasivat jonnekin, joskaan kukaan ei tiedä minne.

Ruotsin-laivatkaan eivät tämän päivän jälkeen liikennöi Helsinkiin enää koskaan.

Myös keskustan kaikki kaupat sulkivat ovensa pysyvästi.

Uutissirkuksen leikkaus- ja tieinvestointiasiantuntija Uolevi Ahosen mukaan keskustatunnelin rakentamatta jättäminen tuhoaa Helsingin vähintään yhtä täydellisesti kuin kielteinen päätös Guggenheim-museosta tuhosi vuosina 2012 ja 2016.

“Huomisesta alkaen Helsingin kantakaupungissa ei ole mitään”, Ahonen kiteyttää.

“En tosin ennenkään ole asioinut siellä, koska kun ajan työpaikaltani Keilaniemestä takaisin kotiin Sipooseen, ostan kaikki lenkkimakkarani aina Itäkeskuksessa sijaitsevasta hypermarketista.”

Aiheista muissa aviiseissa:
HS 8.10.2019: Keskustatunneli hylättiin lopullisesti – Sinnemäki vetoaa nyt kokoomukseen Helsingin kehittämiseksi: ”Keskusta ei pärjää parhaille kaupungeille”Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.