Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Kokoomuksen jäsenrekisteristä löytyi yksi köyhä – puoluejohto epäilee kyberhyökkäystä

Vantaalainen kahden kouluikäisen lapsen työtön yksinhuoltajaäiti järkyttyi torstai-iltapäivällä havaittuaan liittyneensä kokoomuksen jäseneksi. Myös puolueen johto järkyttyi niin, että järjesti kriisipalaverin.

viiden euron seteli laskulomakkeen päällä
Köyhän kännykkäotoksesta voidaan päätellä, että hänet saadaan riittämättömän varallisuuden vuoksi pois puolueesta viimeistään jäsenmaksun eräpäivänä.

“Kyseessä täytyy olla selkeä erehdys, enkä halua sitä sen enempää edes kommentoida. Joka tapauksessa Rinteen hallitus on laiminlyönyt täysin kansalaisten kyberturvallisuudesta huolehtimisen”, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo kommentoi tapausta tuoreeltaan.

“Meidän nuorisojärjestömmehän olisi halunnut, että presidentti Sauli Niinistö olisi ottanut asialistalle kyberhyökkäykset neuvotellessaan viime viikolla presidentti Vladimir Putinin kanssa, mutta jostakin syystä näin ei vaan nytkään tapahtunut”.

Kyberturvallisuuden asiantuntijoiden mukaan vantaalaisnaisen tapaukseen ei liity mitään lainvastaista. Hänen jäsenyytensä kokoomuksessa päättyy heti kun hän havaitsee, ettei hänellä ole varaa maksaa puolueen jäsenmaksua.

Edellinen kyberhyökkäys kokoomusta vastaan tapahtui vuonna 2015, jolloin Juhana Vartiainen päätyi puolueen jäsenrekisteriin.

Teksti: Tapani Viitala, maakuntakirjeenvaihtaja & Gilbert Granholm, päätoimittajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.