Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta

Vakuutuslääkärit ottavat avukseen henkimaailman voimat

Astral-TV:n parantajat ovat hoitaneet ihmisten vaivoja puhelimessa täysin ilman potilastietoja. Kun nämä taidot yhdistetään vakuutuslääkärien laatujärjestelmään, korvauspäätökset paranevat oleellisesti.

sauvakävelijä kulkee rannaal vinossa veden rajassa olevan kristallipallon vieressä
Selvänäkemisen käytännöt nopeuttavat vakuutuslääkärien työtä ja auttavat diagnoosien teossa ilman että potilas tai edes hänen hänen aiemmat lääkärinlasuntonsa olisivat läsnä.

“Vakuutuslääkäreiden ja Astral-TV:n yhteistyö vahvistaa potilaiden vakuutusoikeudellista asemaa. Ongelmana ovat olleet vakuutuslääkäreiden lausunnot, joissa lääkäri on potilasta näkemättä tehnyt päätöksen vamman tai sairauden korvattavuudesta tai korvaamattomuudesta pelkästään sairaskertomuksien ja hoitavien lääkärien lausuntojen perusteella”, Uutissirkuksen rahat- tai henkivakuutusasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi.

Astral-TV on hoitanut potilaiden vaivoja eräänlaisella etäyhteydellä tai Tarot-korttien tuomalla informaatiolla. Lisäksi vaivoja on hoidettu akuutisti lähettämällä energiavirtoja ja esimerkiksi parantavaa hierontaa telemerisesti GSM-yhteydellä.

“Tulevaisuuden uusi 5G-verkko antaa näille hoitometodeille aivan uudet ulottuvuudet. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ja hoitoon pääsy on ollut nopeaa ja osin edullistakin. Hoitovirheistä ei ole raportoitu potilasasiamiehille”, kertoo Suomen henkiparantajien keskusyhdistyksen terveydestä ja hyvinvoinnista vastaava sielunhoitaja Maire Innanen.

Nyt tehtävissä yhteistyössä vakuutuslääkärit eivät edelleenkään aio tavata potilaita, vaan lisäinformaatio hankitaan yhteistyössä Astral-TV:n meedioiden avustuksella. Meediot ottavat yhteyden potilaisiin ja selvänäkevät tarvittavat tiedot vakuutuslääkäreiden käyttöön, jotta oikeat ja vakuutuksellisesti kustannustehokkaat päätökset saadaan tehdyksi.

”Meedioiden käyttämät hoitometodit saattavat osaltaan myös vähentää länsimaisen lääketieteen tarvetta, jolloin hoitojonot saadaan lyhentymään. Samalla voidaan karsia jatkuvasti kasvavia sosiaali- ja terveysmenoja”, Innanen sanoo.

Nykyinen GDPR-tietosuoja-asetus, jossa tietojen luovuttaminen ja käyttäminen on tarkkaan säännöstelty, on herättänyt epätietoisuutta yhteistyön laillisuudesta.

”Nämä meidän ja meedioiden työt ovat sellaisia henkimaailman juttuja ja niihin eivät nämä direktiivit päde”, vakuuttaa johtava vakuutuslääkäri Melena Pirhonen.

Teksti: Martta Åkerblom, maakuntakirjeenvaihtaja

Aiheesta muualla
Uusi Suomi 14.2.2019: Vakuutuslääkärien ”mielivallalle” loppu? – Nyt nytkähti eduskunnassaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.