Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Uutissirkuksen jättiselvityksen yllättävä tulos: taksinkuljettajat ajavat eniten taksilla

Uutissirkus kävi läpi kaikkien suomalaisten taksimatkat maamme itsenäisyyden ajalta. Selvityksestä kävi ilmi, että taksinkuljettajana työskentelevät ajavat taksilla kaikkein eniten.

jalkakäytävän ja taksin välissä on suuri vesilätäkkö
Taksinkuljettaja saattaa olla taksissa jopa vuoden jokaisena päivänä.

“Esimerkiksi Vantaalla asuva taksiyrittäjä Eduard Koppel istui vuonna 2017 taksissa vuoden jokaisena päivänä”, kiteyttää Uutissirkuksen selvitys- ja klikkiotsikkoasiantuntija Uolevi Ahonen.

“Ja tämä on vain jäävuoren huippu. Trendi on selvä: suomalainen taksinkuljettaja ajaa taksilla paljon enemmän kuin kukaan muu meistä.”

Tiedot suomalaisten taksinkäytöstä kerättiin kyselytutkimuksella, jossa haastateltiin jokaista suomalaista.

Selvityksen aikana kävi ilmi myös se, että kaikki arvioivat naapurinsa istuvan taksissa itseään huomattavasti useammin.

“Tässä ei voine muuta kuin lainata kolmea virkettä Tommi Liimatan romaanista Autarktis: Ylätaso, herrat, ajavat taksilla. Alataso, terveydenhuollon kroonikkoasiakkaat ja alkoholin suurkuluttajat, ajavat taksilla. Keskiluokka raapii autonsa tuulilasista jäätä ja paheksuu”, Uolevi Ahonen kiteyttää.

Seuraavaksi Uutissirkus aikoo selvittää, istuvatko lentokapteenit ja -perämiehet lentokoneessa muita suomalaisia enemmän.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.