Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

JSN hukkuu perussuomalaisten jäsenhakemusvyöryyn

Perussuomalaiset ovat saaneet viime päivinä lukuisia jäsenhakemuksia, jotka on jostain syystä lähetetty puoluetoimiston sijasta Julkisen sanan neuvosto JSN:lle.

Julkisen sanan neuvosto on ruuhkautunut perussuomalaisen puolueen (perus) uusien jäsenten ilmoittautumisista. Tammikuun puolivälin aamupäivään mennessä hakemuksia on tullut niin paljon, että sekä JSN:n pöytä- että kovalevyt ovat täynnä.

Hakemusvyöry lienee käynnistynyt suomalaisnaisen helsinkiläisessä iltapäivälehdessä julkaistusta kolumnista, jossa hän esitti Aleksi Valavuoren (32 v) ja Petri Sarvamaan (49 v) käsityksistä eroavan mielipiteen.

Julkisen sanan neuvosto on erikoistunut antamaan langettavia tai vapauttavia päätöksiä lehti-, televisio- ja radiojutuista. JSN antaa päätöksensä kuukausia juttujen ensijulkaisun jälkeen. Lausunnon saaneet tiedotusvälineet pyrkivät tuomaan päätökset esille mahdollisimman huomaamattomasti, jonka jälkeen neuvoston kulloinenkin puheenjohtaja tai ainakin muutama jäsen eroaa.

Monet ottavat yhteyttä Julkisen sanan neuvostoon, koska eivät halua asiaansa käsiteltävän käräjäoikeudessa tai ylemmissä oikeusasteissa. Oikeuskäsittelyn ongelmana on, että niitä hoitavat lakiasiantuntijat ja että ne antavat lainrikkomuksista rangaistuksia.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.